Cetakan Injeksi Plastik

Prototek ngirimake bagean cetakan injeksi kanthi kualitas dhuwur.
Entuk Kutipan Langsung

Cetakan Injeksi Plastik

Prototek ngirimake bagean cetakan injeksi kanthi kualitas dhuwur. Cetakan injeksi minangka proses paling murah kanggo nggawe bagean plastik kanthi skala kanthi menehi kualitas sing konsisten kanggo produksi volume tengah nganti dhuwur. Molding uga nduweni macem-macem bahan, warna, lan konfigurasi sing paling dhuwur dibandhingake karo mesin CNC utawa malah percetakan 3D. Ngluwihi bahan, bagean cetakan injeksi bisa duwe kosmetik khusus, polesan, utawa tekstur permukaan.

Bahan Molding Injeksi

  • kaku
  • Fleksibel
  • Kaya karet

Kasedhiya Varietas Plastik Kaku: 

  • ABS
  • Asetal POM [Delrin]
  • Akrilik (PMMA)
  • Polyethylene Kapadhetan Dhuwur (HDPE)
  • Nilon 6
  • Nylon 6/6
  • PBT
  • PC-PBT (Xenoy)
  • NGIPI
  • PEI [Ultem]
  • PLA
  • Polikarbonat
  • Polipropilena
  • APD-PS
  • PPS
  • PSU
  • PVC
Waca liyane

Kasedhiya Varietas Plastik Fleksibel: 

Polietilen Kapadhetan Sedheng (LDPE)
PC-ABS
PET
Polietilena
Polystyrene
Waca liyane

Industri sing nggunakake Molding Injeksi

Mesin CNC penting ing pirang-pirang industri kayata aerospace lan pertahanan, otomotif, energi, mesin industri, medis, robotika, lan R&D. Mesin kasebut uga penting kanggo proses manufaktur liyane. Contone, cetakan sing dibutuhake kanggo Molding Injeksi yaiku mesin CNC kanggo mesthekake presisi cetakan lan bagean plastik sing digawe.

Siap ngutip?

Jam Mesin

13 MM+

Parts Dipetik

1 yuta+
Entuk kutipan instan sampeyan