Ing Prototek, kita percaya yen perkara-perkara cilik sing nggawe prabédan paling gedhe kanggo urip kita. Bab-bab cilik sing nemtokake mati lan urip. Semangat, pengalaman, lan ngurus saben detail cilik, saka Climbing Stick, Platform lan Hardware / Gear Logam. Nyedhiyani bagean kualitas paling apik kanggo peralatan njobo.

Aplikasi njaba umum

Kabeh produk aluminium mesin digawe kanthi bangga ing kene ing China! Peralatan ruangan Prototek ngeculake produk anyar kanthi rutin lan kita dadi pemasok kanggo:
  • Climbing Stick Parts
  • Platform
  • Metal Hardware/Gear

Industri sing nggunakake CNC

Mesin CNC penting ing pirang-pirang industri kayata aerospace lan pertahanan, otomotif, energi, mesin industri, medis, robotika, lan R&D. Mesin kasebut uga penting kanggo proses manufaktur liyane. Contone, cetakan sing dibutuhake kanggo Molding Injeksi yaiku mesin CNC kanggo mesthekake presisi cetakan lan bagean plastik sing digawe.

Kasus kerjasama

Siap ngutip?

Jam Mesin

13 MM+

Parts Dipetik

1 yuta+
Entuk kutipan instan sampeyan