Kabar

  • FLANGE BASICS:  FUNCTIONS, CLASSIFICATION & DESIGNS, AND MATERIALS

    DASAR FLANGE: FUNGSI, KLASIFIKASI & DESAIN, LAN MATERIAL

    FUNGSI Flanges minangka bagean sing nyambungake pipa siji liyane lan digunakake kanggo sambungan antarane ujung pipa.Iku uga migunani kanggo flanges ing welingan lan stopkontak peralatan, kanggo sambungan antarane loro peralatan, kayata reducer flange.(The reducer flange digunakake kanggo sambungan antarane ...
    Waca liyane
  • Molding Injeksi Plastik Custom

    Custom Plastic Injection Molding Ing proses ngecor injeksi plastik, cetakan bagean stainless steel kapenuhan plastik molten, kang banjur cools kanggo mbentuk bagéan pungkasan.Proses manufaktur iki nawakake cara sing larang regane kanggo ngasilake bagean volume gedhe kanthi ukuran sing konsisten ...
    Waca liyane
  • The Differences between CNC machining center, engraving and milling machine, engraving machine

    Bedane antarane pusat mesin CNC, engraving lan mesin panggilingan, mesin engraving

    Pusat Processing, engraving lan mesin panggilingan, mesin engraving, apa prabédan antarane?Aku percaya yen akeh kanca sing lagi wae gabung ing bunder iki bakal takon, banjur ora ngerti nalika tuku peralatan mekanik, ora ngerti carane mbedakake, ing pungkasan kudu tuku apa jenis ...
    Waca liyane
  • Eight factors affecting the fatigue strength of metal materials

    Wolung faktor sing mengaruhi kekuatan lemes bahan logam

    Cathetan editor: Kekuwatan kelelahan bahan sensitif banget marang macem-macem faktor eksternal lan faktor internal, kalebu wangun lan ukuran bagean, Rampung permukaan lan kondisi panggunaan, lan faktor internal kalebu komposisi materi kasebut, negara organisasi, kemurnian .. .
    Waca liyane
  • Diagnosis lan Tes Abnormalitas Swara ing Kompresor AC Otomotif

    Abstrak-Ing kasus sedan buatan China, ana akeh gangguan ing mobil nalika AC diuripake lan gangguan abnormal intermiten ana ing mobil nalika nganggur.Kanggo nemokake sumber geter, tes lan analisis kendaraan prototipe lan kompresor ...
    Waca liyane
  • PRE nyiapake kanggo EXPO Maret!!!

    Tanggal 26 Februari PRE miwiti kegiatan PK kanggo nyiapake EXPO Maret.Ing acara kasebut, bakal ana PK kinerja antarane saben rong dodolan.Yen wis rampung gol kinerja, kabeh bakal nampa ganjaran dhewe.Sing nggumunake yaiku Lily, bos kita, sing ora tau pisah ...
    Waca liyane
  • Apa sampeyan entuk promosi taun iki?

    Dina iki, upacara promosi pertama EBI ing 2021 diwiwiti!Wektu ora bakal nglirwakake saben wong sing wani lan terus-terusan!Ora ana rejeki sing metu saka biru.Mung kita bisa cukup hard, kita bakal cukup begja.EBI ora bakal nyukupi kabeh usaha lan ketekunan kita.Ngarep-arep sing luwih apik ...
    Waca liyane
  • Prinsip kerja katup ekspansi termal kanggo AC mobil

    Prinsip imbuhan saka jinis imbangan utama tutup expansion termal 1-Needle tutup;2-Overheating spring;3-Imbuhan meneng;4-Diafragma;5-Putter;6-Kapiler;7-Evaporator;8-Bagian uap udan;9-Bagian uap overheating;10- Bungkus suhu CATETAN 1: Suhu suhu ...
    Waca liyane
  • Kapan latihan pungkasan kanggo tim sampeyan?

    Tansah sinau lan latihan minangka bagean penting sajrone kerja.Kanggo nyedhiyakake pengalaman sing luwih apik kanggo para pelanggan, EBI ngundang Monica sing wis nindakake bisnis dagang sajrone 20 taun kanggo mimpin kita sinau kawruh sing luwih profesional.Kita nglampahi total rong dina saka 9:00 nganti 20:00 bebarengan kanggo njelajah carane ...
    Waca liyane
  • Prinsip kerja katup ekspansi termal kanggo AC mobil

    Prinsip imbuhan saka jinis imbangan utama tutup expansion termal 1-Needle tutup;2-Overheating spring;3-Imbuhan meneng;4-Diafragma;5-Putter;6-Kapiler;7-Evaporator;8-Bagian uap udan;9-Bagian uap overheating;10- Bungkus suhu CATETAN 1: Suhu suhu ...
    Waca liyane
  • Sugeng Natal

    Iku Natal taunan!Iki pesta EBI! Pohon Natal kita apik banget. Wit kasebut ditutupi kartu ucapan staf, muga-muga kekarepane kabeh bisa kawujud !!Ayo njajal...
    Waca liyane
  • Kanggo ngrameke turnover PRE kita luwih saka 100 yuta RMB

    Kanggo ngrameke omset PRE luwih saka 100 yuta RMB tanggal 3 Desember 2020 minangka momen bersejarah kanggo PRE!Ing dina iki, kinerja kita ngluwihi ambang 100 yuta RMB!!Mitra PRE pancen angel !!Ing pengaruh epidemi, kita langsung nyetel arah, ngganti strategi, ...
    Waca liyane