Medis digital ngganti wujud industri medis, amarga pemindai, piranti lunak lan solusi mesin khusus lan bahan digabungake ing alur kerja anyar. Prototek nawakake macem-macem teknologi lan bahan sing divalidasi sacara klinis sing ngidini laboratorium medis ngakses alur kerja digital canggih, kacepetan nyopir, efisiensi lan presisi saka sawetara indikasi sing dikirim menyang pasien.

Aplikasi Medis Umum

Spesialisasi ing baris iki suwene 15 taun, Prototek uga nyedhiyakake produk media kanggo pelanggan. Nggunakake proses Mesin CNC, kita bisa ngasilake macem-macem produk medis sing dibutuhake pelanggan,
  • Tabung aluminium gigitiruan.

Industri sing nggunakake CNC

Mesin CNC penting ing pirang-pirang industri kayata aerospace lan pertahanan, otomotif, energi, mesin industri, medis, robotika, lan R&D. Mesin kasebut uga penting kanggo proses manufaktur liyane. Contone, cetakan sing dibutuhake kanggo Molding Injeksi yaiku mesin CNC kanggo mesthekake presisi cetakan lan bagean plastik sing digawe.

Kasus kerjasama

Siap ngutip?

Jam Mesin

13 MM+

Parts Dipetik

1 yuta+
Entuk kutipan instan sampeyan