Konstruksi

Konstruksi
Entuk Kutipan Langsung
Prototek duwe pengalaman sing ora ana tandhingane kanggo ngatasi tantangan industri konstruksi. Solusi hardware, software lan layanan kita mbantu perusahaan ngembangake bagean bobot sing luwih entheng kanggo nyuda biaya manufaktur, ngrancang lan ngasilake rakitan inovatif sing nyuda jumlah bagean lan menehi kekuwatan lan efisiensi sing luwih gedhe.

Aplikasi Konstruksi Umum

Prototek setya nyedhiyakake produk lan layanan sing unggul ing lndustri Konstruksi. Kanthi insinyur berpengalaman lan prosedur pemeriksaan sing ketat, sing ngidini kita dadi pemasok paling gedhe lan paling mantep kanggo para pelanggan. Iki minangka produk sing bisa diwenehake:
  • Lacak Spike
  • Piring iwak
  • Screw wangun khusus
  • Fasteners Customized
  • Piranti & Desain Produk nganggo CAD 3D
  • Baut Fishtail
  • bagean Pump Valve

Industri sing nggunakake CNC

Mesin CNC penting ing pirang-pirang industri kayata aerospace lan pertahanan, otomotif, energi, mesin industri, medis, robotika, lan R&D. Mesin kasebut uga penting kanggo proses manufaktur liyane. Contone, cetakan sing dibutuhake kanggo Molding Injeksi yaiku mesin CNC kanggo mesthekake presisi cetakan lan bagean plastik sing digawe.

Kasus kerjasama

Siap ngutip?

Jam Mesin

13 MM+

Parts Dipetik

1 yuta+
Entuk kutipan instan sampeyan