Forgings

Layanan mesin CNC online kanggo prototipe lan bagean produksi
Entuk Kutipan Langsung

Forging

Prototek minangka perusahaan penempaan data sing wis suwene 10 taun ing manufaktur presisi, teknik, lan manajemen rantai pasokan. Kita wis modernisasi proses tempa lawas kanthi ngenalake teknologi canggih kanggo ngawasi lan ngontrol saben langkah proses, njamin konsistensi bagean saka 1 nganti +1,000,000.

Bahan Tempa

  • alumunium

alumunium 

Aluminium 6063-O
Aluminium 6061-O
Aluminium 6082-O
Aluminium 1050-O
Aluminium 1070-O
Waca liyane

Industri sing nggunakake Forgingg

Mesin CNC penting ing pirang-pirang industri kayata aerospace lan pertahanan, otomotif, energi, mesin industri, medis, robotika, lan R&D. Mesin kasebut uga penting kanggo proses manufaktur liyane. Contone, cetakan sing dibutuhake kanggo Molding Injeksi yaiku mesin CNC kanggo mesthekake presisi cetakan lan bagean plastik sing digawe.

Siap ngutip?

Jam Mesin

13 MM+

Parts Dipetik

1 yuta+
Entuk kutipan instan sampeyan