Hubungi Kita

Jiangxi Prototek Imp&Exp Co., Ltd.

alamat

Kamar 1744, Gedung Xinlifang, No. 1216 Ziyang Road, Distrik Hi-tech, Nanchang, JiangXi, China, 330072

Telpon

Telpon: 0086-(0)791-86372550

Telpon: 86-13077916151

jam

Senin-Jumat: 9am nganti 6pm

Setu, Minggu: Tutup

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

Kanggo nampa penawaran kanggo bagean sampeyan, sampeyan kudu ngunggah gambar sampeyan.

Yen sampeyan butuh bantuan kanggo nggawe, kita bisa ngrujuk sampeyan menyang desainer sing bisa nggawe model ing 3D.

Sistem Kutipan Prototek nampa model ing format ing ngisor iki: