Elektronik Konsumen

Elektronik Konsumen
Entuk Kutipan Langsung
Prototek duwe insinyur profesional lan teknisi sing bisa mbantu sampeyan miwiti proyek, nyiyapake proses manufaktur sing efisien lan dipercaya kanggo mbantu sampeyan nyuda wektu-kanggo-pasar, menangake pasar.

Aplikasi Elektronik Konsumen Umum

Prototek ngasilake macem-macem komponen lan rakitan kanggo Industri Elektronik, asring nggunakake Injeksi Plastik, mesin CNC lan proses Forging. Produk kalebu:
  • Komponen presisi
  • Peralatan omah
  • Panyambung
  • bagean Axis
  • Armatures
  • Profile

Industri sing nggunakake CNC

Mesin CNC penting ing pirang-pirang industri kayata aerospace lan pertahanan, otomotif, energi, mesin industri, medis, robotika, lan R&D. Mesin kasebut uga penting kanggo proses manufaktur liyane. Contone, cetakan sing dibutuhake kanggo Molding Injeksi yaiku mesin CNC kanggo mesthekake presisi cetakan lan bagean plastik sing digawe.

Kasus kerjasama

Siap ngutip?

Jam Mesin

13 MM+

Parts Dipetik

1 yuta+
Entuk kutipan instan sampeyan