Ekstrusi kadhemen

Proses extrusion kadhemen melu meksa billet saka materi liwat mati ing kamar utawa suhu rada munggah pangkat, prodhuksi produk terus-terusan salib-bagean konstan.
Entuk Kutipan Langsung

Ekstrusi kadhemen

Proses extrusion kadhemen melu meksa billet saka materi liwat die ing kamar utawa suhu rada munggah pangkat, prodhuksi produk terus-terusan salib-section.Produk extrusion sing digunakake digunakake kanggo bagean mobil otomatis, bagean truk, bagean Sepur, komponen kendaraan. , komponen industri penerbangan, bagean gear, bagean spline, poros crossing universal, komponen mesin liyane, lsp.

Ekstrusi Dingin

  • alumunium

alumunium 

Aluminium 6063-O
Aluminium 6061-O
Aluminium 6082-O
Aluminium 3003-O
Aluminium 1050-O
Aluminium 1070-O
Waca liyane

Industri sing nggunakake Forgingg

Mesin CNC penting ing pirang-pirang industri kayata aerospace lan pertahanan, otomotif, energi, mesin industri, medis, robotika, lan R&D. Mesin kasebut uga penting kanggo proses manufaktur liyane. Contone, cetakan sing dibutuhake kanggo Molding Injeksi yaiku mesin CNC kanggo mesthekake presisi cetakan lan bagean plastik sing digawe.

Siap ngutip?

Jam Mesin

13 MM+

Parts Dipetik

1 yuta+
Entuk kutipan instan sampeyan