Mesin CNC

Nggolek supplier plastik lan logam sing bisa dipercaya lan cepet? Kanthi atusan mesin CNC, Prototek bisa nyedhiyakake bagean cnc khusus sing dikarepake.
Entuk Kutipan Langsung

Layanan mesin CNC online kanggo prototipe lan bagean produksi

panggilingan CNC minangka proses manufaktur subtractive sing cepet mbusak materi saka logam utawa pamblokiran plastik kanggo gawé bagean tliti karo toleransi nyenyet.
CNC turning mrodhuksi bagean karo fitur bentuke silinder dening njabut materi saka logam utawa plastik rod nggunakake pemotong, penggerek tengah utawa perkakas urip.
5-sumbu mesin CNC bisa gawé bagean karo géomètri Komplek lan nambah produktivitas dening nyilikake jumlah persiyapan mesin. 

Kita duwe baris produksi otomatis!

Kita duwe baris produksi otomatis diwasa kanggo nyukupi syarat sampeyan, ora perlu kuwatir babagan kapasitas.

Bahan CNC

  • alumunium
  • Kuningan/Perunggu
  • Tembaga
  • Plastik
  • baja
  • titanium
  • seng

alumunium 

Aluminium 5052 Kab
Aluminium 7075 Kab
Aluminium 6082
Aluminium 6063
Aluminium 7050-T7451
Aluminium 6061 Kab
Aluminium Tipe 1: AL1060, AL1070, AL1100 lan liya-liyane;
Aluminium Tipe 2: AL2011, AL2024 lan liya-liyane;
Aluminium Tipe 5: AL5052 lan liya-liyane;
Tipe Aluminium 6: AL6060, AL6061, AL6063, AL6082, lan liya-liyane;
Tipe Aluminium 7: Al7075
Waca liyane

kuningan 

Kuningan C360
Kuningan 260
C932 M07 Bearing Bronze
Waca liyane

Tembaga 

EPT Tembaga C110
Tembaga 101
Waca liyane

plastik 

ABS
Asetal [Delrin]
Akrilik
G-10 Garolite
Nylon 6/6
NGIPI
Polikarbonat
PTFE [Teflon]
Polipropilena
Polyethylene Bobot Molekul Ultra-Dhuwur
Waca liyane

baja 

  • Baja Paduan 4130
  • Baja Paduan 4140
  • ASTM A36
  • Baja tahan karat 15-5
  • Baja tahan karat 17-4
  • Baja tahan karat 18-8
  • Baja tahan karat 303
  • Baja tahan karat 304
  • Baja tahan karat 316/316L
  • Baja tahan karat 416
  • Baja tahan karat 420
  • Baja 1018
  • Baja A36
Waca liyane

titanium 

Titanium Kelas 2
Titanium 6Al-4V
Waca liyane

Industri CNC

Mesin CNC penting ing pirang-pirang industri kayata aerospace lan pertahanan, otomotif, energi, mesin industri, medis, robotika, lan R&D. Mesin kasebut uga penting kanggo proses manufaktur liyane. Contone, cetakan sing dibutuhake kanggo Molding Injeksi yaiku mesin CNC kanggo mesthekake presisi cetakan lan bagean plastik sing digawe.

Kasus kerjasama

Siap ngutip?

Jam Mesin

13 MM+

Parts Dipetik

1 yuta+
Entuk kutipan instan sampeyan