Nggunakake teknologi welding ultrasonik diwasa kanggo ngatasi masalah teknis produk tanpa ngganti syarat struktural pelanggan

Masalah:

Ing diameteripun saka loro bolongan iki cilik banget lan jero banget, supaya hard kanggo nyetak karo njupuk syarat ukuran.

Solusi:

Prodhuk iki dipérang dadi rong bagéan saka titik iki, nyetak dhewe, lan banjur gandheng dening gelombang ultrasonik, kang ndadekake prodhuk menyang kabèh patemon syarat.

as


Wektu kirim: Aug-03-2020