Tim Profesional Bantuan Pelanggan kanggo Ngatasi Masalah Desain Pas wektune

Ing dina sadurunge Dina Nasional (30 September 2019), kita nampa pitakon berkualitas tinggi saka pelanggan AS. Isi papriksan kasebut rinci banget, lan jumlahe 100.000 saben wulan. Ing tataran awal saka project, engineers kita ketemu sing ana masalah desain karo gambar customer, iku ora bisa demould saka jamur sak injeksi plastik.
Kita langsung menehi umpan balik marang para pelanggan lan menehi saran kanggo modifikasi.

Saben titik sing bakal diowahi diwakili dening cathetan 1, 2, 3. Kaya sing dituduhake ing gambar ing ngisor iki.
01

Nanging umpan balik pelanggan sing sawetara bagean ora bisa diowahi lan dipisahake saka fungsi panggunaan produk kasebut.
Kanggo ngatasi masalah demould lan njaga fungsi kanggo pelanggan, tim kita nganakake konferensi video karo pelanggan kanggo ngrembug masalah saiki.
Sawise konferensi video, insinyur kita ngowahi desain bebarengan karo pelanggan, njaga fungsi produk lan ing wektu sing padha nggawe kabeh proyek bisa ditindakake;
Sawise 4 kaping modifikasi drawing, customer pungkasanipun dikonfirmasi kanggo nggawe pesenan kanggo kita sawise Natal.
Kanthi insinyur profesional lan dodolan stand-by 24 jam, tim PRE mbantu pelanggan nyepetake wektu desain lan nerusake proyek kanthi cepet.


Wektu kirim: Mar-25-2020