Saran Profesional Mbantu Pelanggan Ngurangi Biaya

PRE setya mbantu para pelanggan nyuda biaya.

Kita duwe klien ing industri peralatan komunikasi elektronik, jenenge DK. Padha mbutuhake 6061 bagean aluminium dening CNC Machining.
Sawise mriksa gambar lan ngonfirmasi panggunaan produk lan lingkungan panggunaan karo pelanggan, kita ngerti yen iki minangka omah piranti nirkabel.
Ngelingi struktur lan jumlah produk, disaranake nggunakake proses die casting kanggo mbantu pelanggan nyuda biaya. Nanging elinga yen Alu6061 ora cocok kanggo die casting, supaya disaranake ngganti materi karo ADC12. Owah-owahan materi ora bakal mengaruhi produk.
Ing wektu sing padha, kita nyedhiyakake sawetara gambar produk sing padha kanggo referensi. Pelanggan nampa saran kita.
Akhire, DK wareg sing kita wis disimpen watara 50% saka biaya kanggo wong, lan project isih dadi uga karo proses anyar lan bahan anyar.


Wektu kirim: Mar-25-2020