FAS mbantu pelanggan supaya ora kethokan produk sajrone panggunaan Respon Cepet / Kemampuan Integrasi Sumber Daya sing Kuat

Swara 15 taun pengalaman ing industri CNC, kita duwe kemampuan kuwat saka integrasi sumber daya, kang bisa kanthi kanggo nyukupi kabutuhan beda pelanggan.
Kaya project PUMP PART sing dimenangi taun 2019. Awal januari 2019, kita nembe entuk pesenan kanggo sawetara bagean sing digunakake ing proyek pompa, meh ana rong puluh jinis nanging mung 16set.
Iku ora gampang kanggo gawé, kangelan dumunung ing:
1.Quantity mung 16sets nanging ana rong puluh designs.
2.Material hard kanggo tuku ing China Market.

Jumlah ora dadi masalah gedhe, mung kudu nyetel mesin kanthi kerep lan biaya akeh.
Sisih paling angel yaiku materi.
Ing kawitan, customer mbutuhake materi H59, kanggo proyek anyar, kita takon kanggo nyiyapake siji pesawat saka sampel sadurunge produksi kanggo customer kanggo testing.
Sawise sampel rampung, dikirim menyang pelanggan bebarengan karo seri dokumen inspeksi.
Pelanggan dites lan nemokake manawa gampang rusak nalika nggunakake materi H59 ing proyek kasebut. Sayange yen sampel ora lulus tes, nanging untung sing diwenehake FAS.
Sawise Assessment, customer ngganti materi kanggo C903. Nanging jinis materi iki ora umum ing pasar Cina lan perlu kanggo ngatur, nanging jumlahe cilik banget kanggo ngatur.
Banjur, kita langsung nganakake rapat karo manajer produksi lan kepala insinyur. Nggabungake sumber daya sing kita tahan, lan pungkasane ngrampungake masalah materi.
We conducted analisis materi kanggo customer sawise materi rampung. Asil persis apa sing dikarepake pelanggan. Supados pesenan saged lancar.
Pelanggan banget dihargai ing kabeh layanan sing kita lakoni, luwih akeh proyek wis diselehake kanggo kita.
Wangsulan cepet, Kemampuan integrasi sumber daya sing kuat- sing bisa diwenehake PRE kanggo pelanggan!


Wektu kirim: Mar-25-2020