Kapabilitas

Cetakan injeksi minangka proses paling murah kanggo nggawe bagean plastik kanthi skala kanthi menehi kualitas sing konsisten kanggo produksi volume tengah nganti dhuwur.

Prototek minangka perusahaan penempaan data sing wis suwene 10 taun ing manufaktur presisi, teknik, lan manajemen rantai pasokan.

Ing Prototek, fasilitas mesin CNC kita dirancang produksi volume cilik komponen end-use.

Produk ekstrusi akeh digunakake kanggo bagean mobil otomatis, bagean truk, bagean sepur, komponen kendaraan, komponen industri penerbangan, lsp.