Otomotif

Otomotif
Entuk Kutipan Langsung
Usaha kanggo nginovasi pesaing lan nyuda biaya kanggo saben aspek pangembangan produk yaiku bisnis kaya biasane ing industri otomotif. Panjaluk kasebut rumit amarga faktor kayata peraturan lingkungan sing luwih ketat, mundhake biaya bahan mentah, lan kabutuhan terus-terusan nyuda wektu menyang pasar. Prototek duwe pengalaman sing ora ana tandhingane kanggo ngatasi tantangan industri otomotif. Solusi hardware, piranti lunak lan layanan kita mbantu perusahaan ngembangake bagean bobot sing luwih entheng kanggo nyuda biaya manufaktur, ngrancang lan ngasilake rakitan inovatif sing nyuda jumlah bagean lan menehi kekuatan lan efisiensi sing luwih gedhe, lan nggawe prototipe nyata sing bisa ngilangi pirang-pirang wulan saka proses pangembangan produk.

Aplikasi Otomotif Umum

Prototek bangga bisa nglayani macem-macem perusahaan ing industri otomotif. Layanan kita wis nggawe kita dadi pemasok suku cadang otomotif ing saindenging negara lan ing saindenging jagad. Nyedhiyakake suku cadang otomotif sing berkualitas:
  • knalpot
  • shafts & Komponen
  • flange

Industri sing nggunakake CNC

Mesin CNC penting ing pirang-pirang industri kayata aerospace lan pertahanan, otomotif, energi, mesin industri, medis, robotika, lan R&D. Mesin kasebut uga penting kanggo proses manufaktur liyane. Contone, cetakan sing dibutuhake kanggo Molding Injeksi yaiku mesin CNC kanggo mesthekake presisi cetakan lan bagean plastik sing digawe.

Kasus kerjasama

Siap ngutip?

Jam Mesin

13 MM+

Parts Dipetik

1 yuta+
Entuk kutipan instan sampeyan