Babagan Kita

Sapa Kita

Jiangxi Prototek Imp&Exp Co., Ltd (PRE) minangka perusahaan independen anyar saka grup EBI. PRE wis nyuplai ingpasar OEM karo sawetara saka sudhut kualitas dhuwur bagean mesininjeksi plastik bageanbagean forging lan bagean extrusion kadhemen kanggo luwih saka 20 taun.

Ing ngendi kita

Bagian kasebut digunakake ing pirang-pirang aplikasi ing saindenging jagad karo para pelanggan, kalebu Industri otomotif, Aerospace & Pertahanan, Industri medis, Industri konstruksi, lsp.

Nilai Kita

We Value sembarang kesempatan sing nggawa kanggo kita, nglindhungi desain asli saka customer kita lan menehi pendapat profesional.
Ing PRE tim setya kanggo nyedhiyani solusi produk siji-mandeg kanggo pelanggan kabeh ndonya.

 

PRE

PRE adhedhasar sawijining operasi ing

P

Pteknologi rofesional

R

Rtim sing bisa dipercaya

E

Eefektif ing biaya